B&B Dinteldroom

 
 

In de rustige Rivierenbuurt van Amsterdam, niet ver van het bruisende centrum met zijn musea, winkels en theaters, om de hoek van congrescentrum RAI, vind je B&B Dinteldroom. Wij, Mark en Roos Fuchs Kalf, hebben de bovenste verdieping van ons huis omgetoverd tot een comfortabel en gezellig gastenappartement.


Hier kun je bijkomen van je drukke dag, op de bank in je eigen huiskamer, of - als het weer het toelaat - op het dakterras.


B&B Dinteldroom heeft een eigen opgang, waardoor je je helemaal vrij voelt in je komen en gaan. Je tijdelijke thuis bestaat uit een slaapkamer met dubbel bed, een huiskamer en een eigen luxe badkamer. In de huiskamer staat een slaapbank, waardoor je eventueel ook met meer dan twee personen onderdak kunt vinden. Je hebt een keukenhoekje met koelkast, magnetron, Nespresso-apparaat en waterkoker tot je beschikking. Er is kabeltelevisie en gratis wifi.


B&B Dinteldroom is een verzorgde en stijlvolle oase van rust in onze mooie hoofdstad, zeer geschikt voor zowel zakenmensen als stellen en zelfs kleine gezinnen. Wij zetten ons ervoor in dat onze gasten zich heerlijk thuis voelen.

Welkom